Guide til scoringssystem

Hvordan vurderer jeg mine anmeldelser?

 

Jeg bruger en karakter skala for hver anmeldelse jeg skriver om.  Dette er min egen skala jeg går ud fra. Hver sektion af karakterer har en kategori. Jeg basere den enkelte anmeldelse fra et point system fra 0 til 100 point. Jeg har valgt denne metode da i min egen holdning ikke kan nå nok ud i skala ved 0-5 eller 0-10. På denne måde kommer man tættere på den faktiske bedømmelse af hver anmeldelse.

Der er flere faktorer der spiller indover når jeg anmelder. Blandt andet hvor fyldig dens krop er, hvor mange forskellige noter jeg dufter/smager, pris kontra værdi og selvfølgelig min egen personlige oplevelse med den. for hver af disse giver jeg et nummer, og gennemsnittet er karakteren.

Det skal siges dette er min egen vurdering af de enkelte anmeldelser jeg skriver om. Jeg basere denne viden på min egen brede erfaring. Du kan have din helt egen holdning til den enkelte flaske, men dette er min egen smagsoplevelse, og jeg håber du vil finde den anbefalelsesværdig.

 

De er listet op således:

 

Karakter

Kategori

95-100 Exceptionel
90-94 Fremragende
80-89 Rigtig god
60-79 Respektabel
40-59 Middelmådigt
25-39 Skidt
0-24 Udrikkelig

 

 

 

Whiskyhuset

Har eksisteret siden 2018 hvor jeg løbende har udgivet anmeldelser fra danske og udenlandske destillerier. Whiskyhuset indeholder anmeldelser af whisky, rom og bourbon. Hjemmesiden er drevet af ren lyst og hobby.

Information

Kontakt email:
kontakt@whiskyhuset.net


© 2019 whiskyhuset.net – Alle rettigheder forbeholdes

Udviklet af Veosoft.dk