Hvordan vurderer jeg mine anmeldelser?

Jeg bruger en karakter skala for hver anmeldelse jeg skriver om.  Dette er min egen skala jeg går ud fra. Hver sektion af karakterer har en kategori. Jeg basere den enkelte anmeldelse fra et point system fra 0 til 100 point. Jeg har valgt denne metode da i min egen holdning ikke kan nå nok ud i skala ved 0-5 eller 0-10. På denne måde kommer man tættere på den faktiske bedømmelse af hver anmeldelse.

Det skal siges dette er min egen vurdering af de enkelte anmeldelser jeg skriver om. Jeg basere denne viden på min egen brede erfaring. Du kan have din helt egen holdning til den enkelte flaske, men dette er min egen smagsoplevelse, og jeg håber du vil finde den anbefalelsesværdig.

De er listet op således:

 

 

Karakter

Kategori

95-100 Exceptionel
90-94 Fremragende
80-89 Rigtig god
60-79 Udmærket
40-59 Middelmådigt
25-39 Skidt
0-24 Udrikkelig