Min egen lagret whisk(e)y

 

 

Denne whiskey er ikke så kendt ude i den store verden. Dette er min egen lagring, og grunden til jeg skriver ‘e’ i whiskey er fordi denne er rå sprit fra Copper Fox Distillery som ligger i USA.

Jeg ville gerne prøve at udvikle min viden ved selv at lagre råsprit. Denne råsprit består af 2/3 Rye og 1/3 malted byg. I sin egen råsprit har den nogle smagsnoter af æble og røg. Selve råspritten er destilleret 27 marts 2013.

Jeg ville ikke drikke denne som bare råsprit 🙂

Den er lagret 93 dage på et 1 liters nyt Amerikansk forkullet egetræsfad og selvom råspritten var 62% da den kom i fadet var den en voldsom styrke på 64% da den kom ud. Jeg havde selv troet den var på omtrent de 57-59% da alkohol fordamper i fadet over tid og dermed alkoholprocenten, men i dette tilfælde har vand fordampet mere end alkohol.

Selvom fadet er 1 liter, kom der kun 65 cl. ud da den havde lagt i 93 dage, så det er et tørstig fad.

Dette er min 1st edition, der kommer mere i fremtiden…

 Jeg venter dog med at anmelde den, da jeg føler den skal lagre lidt længere inden den er helt færdig.

 

 

 

Whiskyhuset

Har eksisteret siden 2018 hvor jeg løbende har udgivet anmeldelser fra danske og udenlandske destillerier. Whiskyhuset indeholder anmeldelser af whisky, rom og bourbon. Hjemmesiden er drevet af ren lyst og hobby.

Information

Kontakt email:
kontakt@whiskyhuset.net


© 2019 whiskyhuset.net – Alle rettigheder forbeholdes

Udviklet af Veosoft.dk